5 Mannelijke Fouten in Sex – Male Magazine №1

Het is moeilijk te geloven, maar ook mannen fouten, en helaas, veel vaker dan we naïef aangenomen maken.

Om te leren over hun mogelijke missers, hebben we met meisjes gepraat en probeerden we een lijst op te stellen van de vijf meest onaangename en belachelijke fouten van mannen in bed.

1
Te grote liefde voor Cunnilingus

Mannen willen en weten hoe ze dankbaar moeten zijn, maar omdat het bleek, is het vaak mogelijk om het te overdrijven in de kwestie van orale genegenheid. Sommigen hebben zo’n brandende en onverklaarbare sympathie voor Cunnilingus dat andere soorten seks volledig uit het geheugen worden verwijderd.

De meiden zijn helemaal niet tegen als de man zijn diensten aanbiedt bij het verlenen van orale genegenheid, maar helemaal niet blij, als de partner alleen op de penetratie van de tong staat en niets anders in de handeling.

«De man verliest het menselijk uiterlijk en verandert in een sluimsy labrador, het is walgelijk!» – Naam meisjes.

Vergeet de techniek niet: voel bij de receptie op de gynaecoloog omdat de man wanhopig probeert interne organen te bereiken, – helemaal niet wat sildenafil prijs meisjes worden verwacht van de romantische nacht.

Iedereen moet in acht worden genomen. De absurde situatie wordt verergerd door het feit dat meisjes tritely verlegen zijn om een ​​dergelijke zeggen «genereus» partner dat het al lang tijd om te stoppen.

Om dit te voorkomen, is het de moeite waard om het meisje als ze houdt van mondelinge liefkozingen, – Voordat u het blussen van de slaapkamer.

2
Uw draai morgen

We zullen niet breken – Ja, mannen last van uitstelgedrag. Op het werk of, bijvoorbeeld, in het geval dat je nodig hebt om een ​​arts te zien, vaak we stellen de belangrijkste en meest dringende vragen. Het is niet verwonderlijk dat prolstation infectie ongemerkt doorgedrongen in ons bed.

Steeds vaker zetten we zelfs sex voor morgen. Meisjes zijn klaar om echt goede redenen te begrijpen, maar met de tijd van de frase «Laten we het doen morgen» Begint in een adel geluid in te schakelen, zoals wanneer de nagels schrapen in glas.

Een andere manier om uit te brengen van uw dame – Dit is niet om te zorgen voor haar orgasme te maken met dezelfde seconde na uw.

Stel dat uw projectiel schoot een beetje eerder dan werd aangenomen volgens de wetten van de seksuele ethiek, en u, naïef glimlachen, beloven uw vrouw een orgasme, maar de volgende keer – Bijvoorbeeld, morgen.

Wees niet verbaasd dat je vrouw rolde met zijn ogen treurig. Gefeliciteerd, je gewoon blijk gegeven van een bijna onvergeeflijke fout.

Als u niet wilt dat een zielloze sexy egoïst kiezen, gooi de woorden uit mijn hoofd «morgen» en «niet nu» – Pas nu, en morgen zal gewoon herhalen.

3
zonder prelude

De snelheid van de vechter Kung Fu en Natisk Sales Agent – niet helemaal relevant sex vaardigheden. De meisjes beweren dat twee kussen op de wang en de kieskeurig gevoel van de filet deel is niet eens een zwak parodie op de volledige en zo’n belangrijk onderdeel van sekse als een prelude.

Ja, laten we proberen om het te accepteren – De prelude is noodzakelijk, zonder dat, kan seks niet denkbaar. Probeer haar tijd te geven voor het hoofdprogramma, en vind je extra punten krijgen in deze wedstrijd. Zoals altijd, denk aan de naleving van de proporties en niet te misbruiken – Noodzakelijke lange voorbereiding is ook niet populair.

Vergeet niet dat vrouwen veel meer verwachtten erogene zones – en dit geschenk van de natuur moet worden gebruikt.

Volg de reactie van je partner om verschillende soorten van Lasch en de banen van beroertes, conclusies en handelen te trekken.

4
Boze politieagent en vriendelijk

Meisjes toegeven dat ze niet helemaal delen de noodzaak van sommige mannen om commando en overwoekeren om te gaan in bed.

Voelen alsof in de ondervraging in de kerkers van het politiebureau of held «All-metalen schaal», huivering van de injectie-orders van de Derdan Sergeant, is er niet het minste verlangen.

Annuleer uw stof en stop met het ontwikkelen van opdrachtstem in de slaapkamer. Een gevoelige meisje zelf zal begrijpen hoe en wat te doen, zonder dat je geschreeuw in Major Paine.

Tegelijkertijd, meisjes te waarschuwen dat ze geen extremen te accepteren en in deze zaak. Wanneer een man verandert in een sisyuking karakter van een kleine romomy, het veroorzaakt geen alles behalve het verlangen om weg te gaan, zelfs als zelfs terug naar moeder.

«Vooral vervelend al die verkleinwoord-strelende woorden, ik begrijp het niet helemaal, hoe ze nemen het!» – Ik ben helaas glimlachen, onze interlocuts toevoegen. Kijk uit voor voice timbre, intonatie en herziening «Volledig metalen omhulsel».

5
energieke expert

Natuurlijk is het nodig om de theorie en de basis te kennen en zelfs nuttig, maar stond niet het hoofd om alles te herhalen wat je hebt gezien tijdens het kijken naar porno in het echte leven.

Soms mannen willen de helden van films voor volwassenen lijken, dus ze willen indruk maken op de dame die ze absoluut vergeten over de wetten van de zwaartekracht, gezond verstand, en in het algemeen over het meisje. Met zo’n drukke kennis van de mannen is niet eenvoudig.

«Voel jezelf als een cirkelvormige arena: je bent cool, duw, je hoeft niet eens de tijd om te begrijpen wat er gebeurt!» – Commentaar op ladies. Overmatige acrobatility en verdorvenheid negatieve invloed hebben op de sensaties van het meisje in het proces van de act.

We zijn blij dat je tot meer in staat zijn en zijn geen voorstander van een zool houding, maar sex – niet het kampioenschap van gymnastiek. Laat de dame voer het ritme, voel de beweging en niet haasten.